Met zoveel reizen op de teller heb ik inmiddels een behoorlijke collectie aan foto’s gemaakt.
Maar als je dan door Fotofabriek.nl gevraagd wordt voor een samenwerking, dan moet je kiezen.

Een wulps decor

Een foto die mij altijd laat lachen is die van mij op een oude Ford.
Ja, ik ben mij ervan bewust dat het behoorlijke egotripperij is.
Maar bij deze foto denk ik vooral aan de herinnering die deze met zich meebracht; die aan mijn eerste reis alleen door Argentinië.
Ik leerde daar een geweldige vent kennen met wie ik een roadtrip maakte door de noordelijke provincie Salta.
Onze Rough Guide waarschuwde al voor een beperkte hoeveelheid tankstations, en als deze er al zijn, dan staat er meestal een file. Soms kan het zelfs een aantal dagen duren voordat ze bevoorraad zijn.
En inderdaad, wij dachten dat dat wel zou loslopen, maar nadat we zo’n vijf benzinepomps gepasseerd hadden kwamen we erachter dat het toch wel menens was.
Deze foto is gemaakt bij het een na laatste station net voordat we op onze reservetank er een vonden die peut op voorraad had en we onze reis konden vervolgen.

Maar hoe mooi is dit decor van een verlaten tankstation en oldtimer. Dat vraagt om een wulpse pose. Een betere herinnering aan het vrijheidsgevoel van weleer is er niet denkbaar!

Bestel maar, bestel maar, bestel maar

Het bestellen van de foto ging ontzettend eenvoudig.
Via https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-plexiglas/
was deze zo besteld. Ik kon de foto uploaden via Facebook en met een druk op de knop was het proces afgerond. Nu was het enkel nog wachten.

Twee dagen later werd mijn foto bezorgd inclusief een ophangsysteem. Helaas heb ik geen boor in huis en beschik ik over een paar linkerhanden. Een aantrekkelijk heerschap die dit voor mij wilt doen is welkom om te reageren.