Mijn 10 mooiste reisfoto’s 2017

Bagan, MyanmarParijs, FrankrijkDead Sea, JordanieBudva, MontenegroKoh Pagnan, ThailandWadi Rum, JordanieIsfahan, IranIsfahan, IranYazd, Iran

Voor mij was 2017 een van de meest fantastische jaren die ik ooit heb gehad. Niet alleen op persoonlijk vlak beleefde ik hoogtepunt na hoogtepunt, ook qua reizen was 2017 een waarvan ik hoop dat 2018 dit zal evenaren.

Zo begon ik het jaar in de kou van Sint Petersburg, om een paar weken later alweer in het vliegtuig te zitten naar Myanmar. Om na het nodige cultuur snuiven te gaan eiland hoppen in Thailand.
Gebruind terug ruilde ik mijn bikini in voor kuisere kledij en zo vloog ik in mei naar Iran. Een van de meest bijzondere bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Wat een pracht, en wat een ontzettend lieve mensen.

Geïntrigeerd door het midden oosten wist ik wat mij te doen stond, opnieuw gaan! Ditmaal werd het Jordanië.
Ik vind het moeilijk om uit de dertien landen waar ik dit jaar geweest ben een keuze te maken, maar dat deze in mijn top 3 staat is een ding wat zeker is!

Sinds augustus heb ik weer een baan en besloot ik mij meer te richten op de schoonheid die Europa met zich meebrengt. Want heb je wel eens gedacht aan Montenegro of Kroatië? Op nog geen 1,5 uur vliegen ben je er namelijk al!

Ik kan niet wachten tot het januari is want dan staan er alvast twee super leuke stedentrips gepland; Rome en Wenen. Om in maart te vertrekken naar Mexico.

 

Het ene land is nog fotogenieker dan het andere.
Kijk je mee naar mijn 10 mooiste reisfoto’s in willekeurige volgorde.

Welke vind jij het mooist?

Dead Sea, Jordanie

Isfahan, Iran

Bagan, Myanmar

Parijs, Frankrijk

Mandalay, Myanmar

Yazd, Iran

Koh Pagnan, Thailand

 

Wadi Rum, Jordanie

Budva, Montenegro

Isfahan, Iran

 

Inle Lake, Myanmar